Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links
















Fyldte sennepssild

Fyldte sennepssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk

SildUkendt oprindelseslandIndsendt :





Ingredienser:
3-4 sildefileter
1/2 tsk.salt
1 spsk.dijon- eller fiskesennep
30 g.finthakket løg (1/2 lille løg)
1 spsk.frisk persille
1 spsk.rugmel
 Salt
 peber
2 tsk.fedtstof
 


Tilbehør:
Kartofler og grøntsager.
Opskrift:

Drys fileterne med salt, og lad dem trække i køleskabet i ca. 30 min. Skyl fileterne og aftør dem. Smør indersiden af sildene med sennep. Læg løg, hakket persille, salt og peber på fileterne. Luk dem med kødpinde. Vend sildene i rugmel og steg dem ca. 5 min. på hver side.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8529 gange,
og udskrevet 217 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu