Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Fyldte sennepssild

Fyldte sennepssild, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : SildeFisk - Sild

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
3-4 sildefileter
1/2 tsk.salt
1 spsk.dijon- eller fiskesennep
30 g.finthakket løg (1/2 lille løg)
1 spsk.frisk persille
1 spsk.rugmel
 Salt
 peber
2 tsk.fedtstof
 
Opskrift:
Drys fileterne med salt, og lad dem trække i køleskabet i ca. 30 min. Skyl fileterne og aftør dem. Smør indersiden af sildene med sennep. Læg løg, hakket persille, salt og peber på fileterne. Luk dem med kødpinde. Vend sildene i rugmel og steg dem ca. 5 min. på hver side.

Server med Kartofler og grøntsager.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.8    (4 stemmer)

Opskriften er vist 9844 gange,
og udskrevet 265 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu