| |
|
Italienske lammekoteletter
Italienske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Alletiders Kogebog
|
12 | | lammekoteletter uden ben12 lammekoteletter uden ben | | | | | | Sauce: Sauce: | 3 | spsk. | revet parmesan ost3 spsk. revet parmesan ost | 3 | spsk. | finthakket persille3 spsk. finthakket persille | | | salt og peber salt og peber | 2 | fed | finthakket hvidløg2 fed finthakket hvidløg | 1 | kop | frisk tomatsauce1 kop frisk tomatsauce | 1 | spsk. | hakket frisk basilikum1 spsk. hakket frisk basilikum | | | brøndkarse til pynt brøndkarse til pynt | | | |
| |
Rul den tynde ende af koteletten omkring den tykke del og fastgør med en tandstik.
Bland alle sauce ingredienserne. Krydr koteletterne med salt og peber, og pensel dem med olie.
Placer koteletterne på en smurt bageplade og lad dem grille hurtigt i 2-3 min. på hver side.
Dryp saucen henover koteletterne og steg ved lavere varme i 12-15 min. Vend og dryp koteletterne flere gange. Server med brøndkarse.
|
|
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5
(1 stemmer)
Opskriften er vist 24466 gange, og udskrevet 310 gange.
| |
|
|
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
|
|