Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Italienske lammekoteletter

Italienske lammekoteletter, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4-6 

HovedretterRet : Hovedretter - Kød i skiver koteletter schnitsler steak osv

Hovedingrediens : Lammekød - Lammekoteletter

Oprindelsesland : Italien

ItalienIndsendt :





Ingredienser:
12 lammekoteletter uden ben
 
 Sauce:
3 spsk.revet parmesan ost
3 spsk.finthakket persille
 salt og peber
2 fedfinthakket hvidløg
1 kopfrisk tomatsauce
1 spsk.hakket frisk basilikum
 brøndkarse til pynt
 


Opskrift:

Rul den tynde ende af koteletten omkring den tykke del og fastgør med en tandstik.

Bland alle sauce ingredienserne. Krydr koteletterne med salt og peber, og pensel dem med olie.

Placer koteletterne på en smurt bageplade og lad dem grille hurtigt i 2-3 min. på hver side.

Dryp saucen henover koteletterne og steg ved lavere varme i 12-15 min. Vend og dryp koteletterne flere gange. Server med brøndkarse.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (1 stemmer)

Opskriften er vist 23209 gange,
og udskrevet 253 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu