Dyreryg med bønner, savojkål og tomat

Dyreryg med bønner, savojkål og tomat, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 8 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rådyr - Dyreryg

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
200 g.hvide bønner
 vand
 salt
 
1.5-2 kg.dyreryg
 salt
 peber
 olie
 
 Savoykål
 vand
 salt
 
4 tomater
100 g.smør
 evt.lidt vand
 
Opskrift:
Læg 200 gram hvide bønner i blød ca. 12 timer, kog dem så møre i let saltet vand.

En dyreryg på 1,5 - 2 kg. krydres med friskkværnet salt og peber, pensles med olie. Husk at fjerne de 2 små mørbrad under ryggen. Grilles i ca. 12 min. og steg den videre i ca. 30 min. ved 225 grader. Pak dyreryggen ind i folie samt et håndklæde, og lad den hvile ca., 15 min.

Snit savojkål groft, giv det et kort opkog i letsaltet vand, tag det op til afdrypning. Del 4 tomater i "både". Tag en stor pande og smelt 100 gr. smør, kom så kål - tomater - bønner på panden og lad det simre et par minutter - tilsæt evt. lidt vand så det ikke tørre ud.

Skær dyreryggen ud og server med kål.





karakterer:
Opskriften er vist 20607 gange,
og udskrevet 318 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (22 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu