Sur-sød tofu

Sur-sød tofu, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Gryn / Korn - Tofu

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 spsk.jordnøddeolie
250 g.fast tofu
1 rød peberfrugt
2 gulerødder
150 g.sukkerærter
2 tsk.revet ingefær
1 fedhvidløg
300 g.ananasstykker fra dåse
1 dl.vand
1 spsk.majsstivelse
1 spsk.riseddike
 
Opskrift:
Opvarm olien i en wok og lynsteg tofu der er skåret i 2½ x 2½ cm store tern til det er gyldent. Sæt det til side. Skær peber og gulerødder i tern og kom dem sammen med sukkerærter, ingefær og hvidløg på panden og lynsteg 3 minutter. Mål 2½ dl ananassaft op. Rør ananassaft, vand, majsstivelse og riseddike sammen. Hæld det over grønsagerne og bring det i kog i 3-4 minutter. Kom tofu og ananasstykkerne på panden og varm retten igennem.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
2    (4 stemmer)

Opskriften er vist 15615 gange,
og udskrevet 380 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Sasha  -  2011-07-07 18:54:15
Jeg er ked af at sige det, men denne ret er totalt smagløs uden nogle ekstras... Har selv tilsat soya souce, salt og kokos mælk.

  -  0000-00-00 00:00:00
Der kan bruges grønne bønner i stedet for sukkerærter og evt. til slut tilsættes alm. små ærter. Der kan bruges kokosmælk til saucen. Lidt sukker kan fremhæve den sursødesmag. Sherry er også fin. Serveres med ris.