Edderfugle i tomatsauce

Edderfugle i tomatsauce, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svømmefugle - Edderfugl

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
500 g.edderfuglebrtyst eller lignende
2 løg
8 friske salvie blade (eller 1 tsk. tørret)
500 g.flåede tomater
2 spsk.olivenolie
 salt
 friskkværnet peber
 
 
Opskrift:
Skær løg i ringe. Salvie bladene skylles og snittes i strimler. Tomaterne hældes til afdrypning. Olien varmes i en gryde, og løget svitses. Salvie og tomater tilsættes, krydres med salt og peber og røres grundigt, så tomaterne bliver moset noget ud. Derefter indkoges saucen let i 30 minutter ved svag varme under låg.

Kødet skæres i strimler på ca. 1 cm. Kødet steges i rigeligt smør/margarine på en pande. Når kødet er gennemstegt, tilsættes tomatsaucen, som simre et øjeblik. Retten efterkrydres om nødvendigt og serveres straks.

Serveres med pasta.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (7 stemmer)

Opskriften er vist 14275 gange,
og udskrevet 454 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Rasmus  -  0000-00-00 00:00:00
Lækker sag