Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Baconruller II

Baconruller II, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Farsret - Farsretter

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Baconruller II, billede 4 Baconruller II, billede 1 Baconruller II, billede 2 Baconruller II, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
750 gram Kartofler 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Porre 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Kogte kolde kartofler
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Opskrift:
Skær kartoflerne i meget tynde skiver. Skær porrerne i 1 cm. brede stykker. Læg begge dele i et ovnfast fad og hæld bouillon over, kryder med salt og peber. Dæk fadet med folie og sæt i ovnen i 20 minutter ved 200 grader C alm. ovn.

Ælt kødet med æg, mosede kartofler og så meget fløde at farsen er fast. Tilsæt krydderier.

Form til 8 aflange ruller og læg en baconskive om hver (nemmest med fugtige hænder). Læg rullerne i fadet og bag i 20-30 min. indtil rullerne er gennemstegte og bacon gyldent. Dryp af og til med væden i fadet.

Drys evt. lidt reven ost på baconrullerne 10 min før de er færdige.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (30 stemmer)

Opskriften er vist 130092 gange,
og udskrevet 3864 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 11826 (2815 kcal)
KJ pr. Pers. 2956 (703 kcal)
Vægt ialt 2645 gram
Vægt pr. Pers. 661 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 447 KJ (106 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

bent  -  2012-02-23 10:53:37
det smager godt min mor kan lave det beder

Lene  -  2010-06-09 18:21:27
Hvis jeg nu bare laver kødrullerne og sætter dem i ovnen og så laver bådekartofler og lidt grøntsager til. Er det så en ret jeg kan lave og tage med til mit 11 årige barns klassefest? - For jeg tror nemlig at børn ville syntes at kødrullerne så lækre ud og var nemme lige og spise med lidt bådekartofler til. Og så er de jo også ret børnevenlige.. Altså et kræsent barn ville sikkert godt kunne lide sådan en kødrulle med bacon. Håber der er en der har smagt dem, der lige ville svare tilbage på mit spørgsmål.

Sally  -  2008-10-03 17:28:33
Jeg syntes det er en utrolig kedelig ret. Baconrullerne er ok, men kunne godt piftes op, og kartoflerne med porre? .. Bare kedeligt.

Nadia  -  2008-03-28 16:11:05
syntes det er en lækker ret, og man kan jo selv lige tilsætte lidt ekstra, jeg tilsat lidt fedtfattif fløde ved kartoflerne, så man fik lidt væde. mmmm, det smagte rigtigt godt.

Laura  -  2007-09-02 16:12:47
Det smager skønt, og børn kan også lide den

benthe  -  2007-02-15 21:16:46
lidt koncentreret tomatpure, fetaost og krydderier i farsen uhm!

Per  -  2007-02-06 14:45:51
Brugte omkring 400 g. porrer, der kunne godt tilsættes et løg sammen med porrer og kartofler, og måske nogle flere krydderier i farsen.

vivi  -  0000-00-00 00:00:00
en herlig ret som smager af mere..

Adelfi  -  0000-00-00 00:00:00
Tilsæt hvidløg + oregano i farsen