Baconruller i fad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Kartofler, skrællet vægt 1 mellem kartoffel vejer ca. 125 gram skrællet vægt
400 gram Porre, renset vægt 1 mellem porrer vejer ca. 150 gram renset vægt.

1 bdt. porrer vejer indeholder ca. 4 mellemstorer porer og vejer ca. 600 gram.
3 dl. Oksebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
400 gram Oksekød, hakket ca. 10% fedt
200 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
1 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
300 gram Kogte kolde kartofler
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
125 gram Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
   
Energi:
KJ total 11826 (2815 kcal)
KJ pr. Pers. 2956 (703 kcal)
Vægt ialt 2645 gram
Vægt pr. Pers. 661 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 447 KJ (106 kcal)
Protein 6.9 gram
Fedt 5.2 gram
Kulhydrat 8.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)