Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice


















Grillet hornfisk

Grillet hornfisk, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : MakrelFisk - Hornfisk

Ukendt oprindelseslandKilde : Per K.

Indsendt :


Grillet hornfisk, billede 4 Grillet hornfisk, billede 1 Grillet hornfisk, billede 2 Grillet hornfisk, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3-4 hornfisk med ben
 
 Kartoffelsalat:
500 g.nye kartofler skåret i 2 cm stykker
250 g.grønnes asparges skåret i 5 cm. stykker
 
2 spsk.ekstra jomfruolivenolie
1 finthakket rødløg
1 spsk.reven citronskal
2 spsk.citronsaft
0.5 tsk.salt
 evt.hvidløg
 


Opskrift:

Hornfisken skæres i portionsstykker. Grill hornfiskene på en grillpande, 2-3 minutter på hver side.

Kartoffelsalat:
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.

Bland olivenolie, rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen.

Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.7    (12 stemmer)

Opskriften er vist 50284 gange,
og udskrevet 1073 gange.


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Joe  -  2013-10-09 21:20:42
bedste salat nogensinde!


asta81  -  0000-00-00 00:00:00
Den er bare eminent, når man som mig elsker fisk