Hornfisken skæres i portionsstykker.
Grill hornfiskene på en grillpande, 2-3 minutter på hver side.
Kartoffelsalat:
Læg kartofler og så meget vand, at de er dækket, i en gryde over kraftig varme, og bring dem i kog. Skru ned for blusset, læg låg på og lad dem simre i 15 minutter, eller til de er næsten møre. Tilsæt asparges, kog det hele yderligere 2 minutter, eller indtil grønsagerne er møre. Hæld vandet fra.
Bland olivenolie, rødløg, citronsaft, citronskal, salt og evt. hvidløg i en stor skål. Tilsæt kartofler og asparges, og rør det godt sammen.
Serveres varm, eller stilles i køleskabet til senere servering.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(12 stemmer)
Opskriften er vist 51243 gange, og udskrevet 1082 gange.
Kommentarer
Joe - 2013-10-09 21:20:42 bedste salat nogensinde!
asta81 - 0000-00-00 00:00:00 Den er bare eminent, når man som mig elsker fisk
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider