Skinke- og ingefærgryde

Skinke- og ingefærgryde, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Pers.

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Diverse skinke

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
2 spsk.olivenolie
250 g.champignon
400 g.skinkekød i tern
0.5 dl.vand
1.5 spsk.frisk ingefær - finthakket
1 spsk.honning
1 tsk.salt
 friskkværnet peber
3 dl.sauce naturel
1 bdt.forårsløg
 
Opskrift:
Rens og halver champignonerne og steg dem ved kraftig varme i 1 spsk. olivenolie 3-5 minutter. - Tag dem op af gryden og læg dem til side.

Sauter kødet til det er gyldent i 1 spsk. olie. Tilsæt vand, finthakket ingefær, honning og salt, og lad kødet simre ved svag varme i 35 minutter.

Kog risene som angivet på emballagen.

Skær forårsløg i skiver og hak pistacienødderne. Tilsæt sauce naturel, champignon og forårsløg og kog retten igennem i ca. 2 minutter. Smag til med salt og peber.

Server gryderetten med de kogte ris og drys med pistacienødderne.





karakterer:
Opskriften er vist 13394 gange,
og udskrevet 316 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (28 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-01-15 20:24:18
Jeg mener at sauce naturel er en hvid mælkesauce.