Kartoffelfrikadeller med skinke

Kartoffelfrikadeller med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :

Ingredienser:
1 kg.melede kartofler
2 spsk.smør
4 spsk.mel
4 spsk.hakket persille, dild, estragon eller kørvel
 salt
 peber
 smør og olie til stegning
250 g.tyndtskåret kogt skinke
 
Opskrift:
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Afdryp kartoflerne og damp dem godt igennem, før de moses og røres med smør, mel samt krydderurter til en fast fars, der smages til med salt og peber.

Form kartoffelfarsen til frikadeller, steg dem gyldne og sprøde i smør og olie og servér dem med kogt skinke.





karakterer:
Opskriften er vist 9846 gange,
og udskrevet 213 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2009-04-25 13:56:29
Kog kartoflerne med et helt løg og en halv porre + 2 hvidløg ca. 1 time. Mos det til kartoffelmos. Tilsæt fint snittet persille til sidst, sammen med sat og peber. Steg i smør og olie. Bliver helt perfekt og meget smagsfuld p.g.a. de tilførte krydderiurter under kogningen til kartoffelmosen. Kan næsten bruges til al slags kød.

  -   2007-03-22 16:46:14
God opskrift hvis man undlader skinken.