Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Kartoffelfrikadeller med skinke

Kartoffelfrikadeller med skinke, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Rodfrugter - Kartofler

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.melede kartofler
2 spsk.smør
4 spsk.mel
4 spsk.hakket persille, dild, estragon eller kørvel
 salt
 peber
 smør og olie til stegning
250 g.tyndtskåret kogt skinke
 


Opskrift:
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker og kog dem møre i letsaltet vand. Afdryp kartoflerne og damp dem godt igennem, før de moses og røres med smør, mel samt krydderurter til en fast fars, der smages til med salt og peber.

Form kartoffelfarsen til frikadeller, steg dem gyldne og sprøde i smør og olie og servér dem med kogt skinke.

karakterer:
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (4 stemmer)

Opskriften er vist 8182 gange,
og udskrevet 192 gange.
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

C. Larsen  -  2009-04-25 13:56:29
Kog kartoflerne med et helt løg og en halv porre + 2 hvidløg ca. 1 time. Mos det til kartoffelmos. Tilsæt fint snittet persille til sidst, sammen med sat og peber. Steg i smør og olie. Bliver helt perfekt og meget smagsfuld p.g.a. de tilførte krydderiurter under kogningen til kartoffelmosen. Kan næsten bruges til al slags kød.

MyFurryHeart  -  2007-03-22 16:46:14
God opskrift hvis man undlader skinken.