Tværreb med timian-honning-smag og bagte kartofler

Tværreb med timian-honning-smag og bagte kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 1

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Oksekød - Okse Long Ribs

Ukendt oprindelseslandIndsendt :



Ingredienser:
1 kg.tværreb, skåret i skiver svarende til benbredden
 salt
 groft kværnet peber
2-3 spsk.honning
 friske timianblade
 kg.mellemstore kartofler
 nogle laurbærblade
 olivenolie
 salt
 groft kværnet peber
 
 
Opskrift:
Krydr kødet med salt og peber. Anbring kødstykkerne i en lille bradepande og brun kødet i ca. 20 minutter i ovnen. Tag bradepanden ud. Stryg oversiden af kødstykkerne med honning og drys med timian. Hæld lidt vand ved og dæk med stanniol. Steger 1½ time i ovnen ved 165°C. Herefter tilsættes de skrællede kartofler, som er skåret i både, pensles med olivenolie og krydres med salt og peber og knuste laurbærblade. Dæk igen med stanniol og steg videre ca. 3/4 time. Hæv temp. til 225°C, fjern stanniolen og lad retten få en pæn gylden farve. Server retten direkte fra bradepanden.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (11 stemmer)

Opskriften er vist 12603 gange,
og udskrevet 700 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Lars  -  2011-12-17 14:37:13
Ved hvilken temperatur skal brunes??