Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

Aspargestærte

Aspargestærte, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 2 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Madtærte

Hovedingrediens : Rodfrugter - Hvide asparges, konserves

Ukendt oprindelseslandIndsendt :


Aspargestærte, billede 4 Aspargestærte, billede 1 Aspargestærte, billede 2 Aspargestærte, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
3 Butterdej, Plade 1 pakke butterdejsplader vejer 450 gram og indeholder 6 plader
1 ds. Aspargessnitter. konserves 1 dåse aspargessnitter indeholder ca. 240 gram drænet vægt
3 Æg 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
1 dl. Creme fraiche 38 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Peber. hvid
   
Opskrift:
De to plader butterdej rulles ud og lægges i en smurt tærteform. Forbages ca. 10 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

Æg, cremefraiche og lidt af aspargesvandet piskes sammen. Tilsæt asparges og krydr med hvid peber. Hæld blandingen på den forbagt tærtebund.

Den sidste butterdejsplade udrulles og skæres i strimler, der lægges på i et pænt gittermønster.

Pensles med æg og bager videre i 30 minutter ved 200 grader C. alm. ovn.

karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
1.9    (4 stemmer)

Opskriften er vist 54069 gange,
og udskrevet 888 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Energi:
KJ total 6849 (1630 kcal)
KJ pr. Pers. 3424 (815 kcal)
Vægt ialt 775 gram
Vægt pr. Pers. 387 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 883 KJ (210 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 11.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig

Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu