beregn 150-200 g. pr. person beregn 150-200 g. pr. person
Opskrift:
Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min.
Sluk og lad kødet trække ca. 20 min. Inden det skæres for
Kan spises både varmt og koldt med årstidens grøntsager eller salat, evt. kartoffelsalat
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4.7
(3 stemmer)
Opskriften er vist 18862 gange, og udskrevet 424 gange.
Kommentarer
Per - 0000-00-00 00:00:00 Suppevisk er en buket af blade af porre, selleri, persille og andre køkkenurter, ex løvstikke, som er rigtig god, timian mv., der koges med i suppen for at give den smag.
henrik.nielsen - 0000-00-00 00:00:00 hvad er visk Kog køllen i usaltet vand tilsat visk og evt. urter i 30 min.
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider