Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Pasta med chilirejer & rucola

Pasta med chilirejer & rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Pasta

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :





Ingredienser:
150 g.Firenze spaghetti
150 g.Black tigerrejer
1/4 dl.Krydderolie med chili og hvidløg
1 spsk.smør
1 stor håndfuld rucola
 salt
 peber
 


Opskrift:

Kog spaghettien som anvist i rigelig saltet vand. Sæt rejerne til afdrypning. Lynsteg rejerne 1 min. i rygende varm krydder-olie. Tilsæt smør, afdryppet spaghetti samt rucola og bland det hele hurtigt sammen. Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres straks – evt. med lunt ciabattabrød fra Bakersfield.




karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 11488 gange,
og udskrevet 200 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu