Pasta med chilirejer og rucola

Pasta med chilirejer og rucola, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 2

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Pasta - Spaghetti - Pasta

Ukendt oprindelseslandKilde : Føtex

Indsendt :



Ingredienser:
150 g.Firenze spaghetti
150 g.Black tigerrejer
1/4 dl.Krydderolie med chili og hvidløg
1 spsk.smør
1 stor håndfuld rucola
 salt
 peber
 
Opskrift:
Kog spaghettien som anvist i rigelig saltet vand. Sæt rejerne til afdrypning. Lynsteg rejerne 1 min. i rygende varm krydder-olie. Tilsæt smør, afdryppet spaghetti samt rucola og bland det hele hurtigt sammen. Tag panden af varmen og smag til med salt og peber.

Tips:

Serveres straks – evt. med lunt ciabattabrød fra Bakersfield.


karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift:
4.3    (3 stemmer)

Opskriften er vist 12248 gange,
og udskrevet 230 gange.
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu