Oksekødspizza

Oksekødspizza, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Pizza

Hovedingrediens : Oksekød - Hakket oksekød

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Oksekødspizza, billede 4 Oksekødspizza, billede 1 Oksekødspizza, billede 2 Oksekødspizza, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
  Dej
50 gram Gær, frisk
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Karry
0.5 tsk. Tabasco
   
  Pynt:
Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
Opskrift:
Tilberedning Bland mel og salt. Kom gær, vand og olie i. Ælt dejen sammen og lad den hæve et lunt sted 45 minutter ca. dobbelt størrelse.


Skær løget i terninger og svits dem i fedtstoffet. Kom kødet i gryden og svits det til det er brunt. Rør godt til kødet er skilt. Kom hvidløg, tomatpuré og kryderier i. Lad det køle lidt af.


Rul dejen ud og læg den i en smurt bradepande. Lad dejen gå godt op ad kanten. Kom derefter fyldet på. Læg pynt på efter smag og behag.

Pizzaen bages midt i ovnen ved 200 grader C. alm. ovn i cirka 30 minutter.





karakterer:
Opskriften er vist 148479 gange,
og udskrevet 4319 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4    (102 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 20834 (4960 kcal)
KJ pr. Pers. 5208 (1240 kcal)
Vægt ialt 2138 gram
Vægt pr. Pers. 534 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 974 KJ (232 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2017-07-11 12:00:35
Bliver det en tyk pizza bund? :-)

  -   2014-06-14 23:47:02
Det er simpelthen den bedste pizza vi har fået hjemme hos os...laver ikke andre....��

  -   2014-02-23 16:15:57
Fantastisk pizza...den laver vi fra nu af..������Jan

  -   2013-01-12 05:53:26
Virkelig god opskrift. Jeg delte dejen op i 5 og lavede det om til lukket pizza, da vi skulle tag børnene med på tur. Er fordelagtigt, da børnene bare kan tage pizzaen i hånden uden at fedte hænderne til ;-)

  -   2010-02-02 19:41:54
Virkelig god pizza. Stor ros til dejen. Jeg delte dog dejen og brugte én portion til to bradepande-pizzaer.

  -   2010-01-08 15:49:28
Jeg ved ikke hvor mange gange vi snart har brugt denne opskrift, den er absolut den bedste. Prøv den.

  -   2008-08-22 19:58:57
For at gøre bunden tyndere bruger jeg altid mindre vand og mel end der står. Jeg synes pizzaer smager bedre med tyndere bund

  -   2008-04-14 19:26:42
Den er jo hurtig og nem at lave har kun lavet dejen fyldet fandt jeg selv på

  -   2008-03-13 16:20:05
Den Pizza lyder super god... jeg skal med 1000% sikkerhed prøve den i aften;D

  -   2008-02-26 16:17:27
Jeg vil dele dejen op og lave en masse små pizzaer, tror i ikke godt man kan det ? :)

  -   2008-02-18 13:36:38
For at en pizza skal blive god, så skal ovenen have fuld knald. Sæt temperaturen op på max, og sørg for at den er helt varm. Så vil i få en bedre og sprødere pizzabund!

  -   2008-02-16 13:20:05
den lyder lækker, skal prøve den i aften:)

  -   2007-12-27 15:36:35
lyder god. men bliver bunden tyk?

  -   2007-11-10 13:06:13
Den er god

  -   2007-09-29 13:35:57
Bunden bliver lidt tyk hvis man bryger hele dejen, men så metter den jo så meget mere :D

  -   2007-07-12 21:11:50
Kanon god pizza. Nem dej. Kan anbefales.

  -   2007-02-05 17:22:19
hæve tid

  -   2006-12-12 19:37:51
Absolut den bedste pizza jeg har lavet! Og smagt!!! Enkel og hammer god. Vil anbefale den til alle!!!!!!