Oksekødspizza næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Dej
50 gram Gær, frisk
3.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 dl. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

2.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
750 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld
75 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
200 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
140 gram Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
2 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
1 tsk. Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 tsk. Karry
0.5 tsk. Tabasco
   
  Pynt:
Cocktailpølser En enkelt cocktailpølse vejer ca. 9 gram
Ananas, frisk 1 mellemstor frisk ananas vejer ca 500 g. renset vægt.
Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Bacon i skiver 1 skive bacon vejer ca. 15 gram.
Skinkestrimler, kogt 1 pakke skinkestrimler indeholder gerne 150 gram.
   
Energi:
KJ total 20834 (4960 kcal)
KJ pr. Pers. 5208 (1240 kcal)
Vægt ialt 2138 gram
Vægt pr. Pers. 534 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 974 KJ (232 kcal)
Protein 8.6 gram
Fedt 9.4 gram
Kulhydrat 29.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)