Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner



      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice



          Facebook         Instagram

          Pinterest         Twitter
















Strudsestroganoff med tomat og champignon

Strudsestroganoff med tomat og champignon, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Struds - Strudsestrimler

Oprindelsesland : Rusland

RuslandKilde : GaardbutikkenDirekte

Indsendt :





Ingredienser:
500 g.strudsestroganoff
1.5 tsk.paprika
 salt
 peber
1 spsk.smør
2 løg
250 g.champignon
4 tomater
5 dl.hønsebouillon
1.5 dl.syrnet fløde 9%
 


Opskrift:

Kødet svitses i lidt fedtstof i en gryde. Krydres med peber. Løg og champignon skæres i skiver og svitses med. Tomaterne skæres i tynde både hvor kernerne er fjernet og tilsættes. Bouillonen tilsættes, syrnet fløde piskes i og retten simrer under låg ved svag varme i ca. 40 min. til kødet er mørt. Retten smages til med salt og peber.

Serveres med kartoffelmos, hakket persille og grøn salat med appelsinstykker.







karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4    (1 stemmer)

Opskriften er vist 4580 gange,
og udskrevet 75 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu