Kødet svitses i lidt fedtstof i en gryde. Krydres med peber. Løg og champignon skæres i skiver og svitses med. Tomaterne skæres i tynde både hvor kernerne er fjernet og tilsættes. Bouillonen tilsættes, syrnet fløde piskes i og retten simrer under låg ved svag varme i ca. 40 min. til kødet er mørt. Retten smages til med salt og peber.
Serveres med kartoffelmos, hakket persille og grøn salat med appelsinstykker.
karakterer:
Bedømmelse af denne opskrift: 4
(1 stemmer)
Opskriften er vist 5154 gange, og udskrevet 103 gange.
Kommentarer
Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider