|
Ugens Opskrifter Uge 2 2015
Denne første madplan i det nye år vil vi forsøge at g?re lidt specielt, vi tager udgangspunkt i rester og evt. behov for tømmermændsmad.
Har der været nytårstorsk på menuen til nytår så er det muligt at der er en rest tilbage, og så var en torskesalat jo en mulighed for at få denne brugt
Torskesalat
Har der været der været steg på menuen, okse, dyr eller lam så kan resterne skærs tyndt ud til pålæg, eller det kan skæres i tynde strimler til shawama
Roastbeefsandwich
Shawama med pitabrød
En rest skinke vil ud over som pålæg kunne bruges i en tartelet
Tarteletter med skinke classico
En rest fjerkræ kunne bruges i en clubsandwich
Club Sandwich m/karrydressing
Skal det være mere over i fastfood med overskud eller noget krydret mad så er her lidt andre muiligheder
Chili con carne I
Cowboytoast
Hjemmelavet burgere
Hvad spiser du når du har tømmermænd?
|