Ugens Opskrifter
Uge 2 2014

Denne første madplan i det nye år vil vi forsøge at gøre lidt specielt, vi tager udgangspunkt i rester og evt. behov for tømmermændsmad.



Har der været nytårstorsk på menuen til nytår så er det muligt at der er en rest tilbage, og så var en torskesalat jo en mulighed for at få denne brugt.
Torskesalat



Har der været der været steg på menuen, okse, dyr eller lam så kan resterne skærs tyndt ud til pålæg, eller det kan skæres i tynde strimler til shawama.
Roastbeefsandwich

Shawama med pitabrød



En rest skinke vil ud over som pålæg kunne bruges i en tartelet.
Tarteletter med skinke classico



En rest fjerkræ kunne bruges i en clubsandwich.
Club Sandwich m/karrydressing



Skal det være mere over i fastfood med overskud eller noget krydret mad så er her lidt andre muiligheder.
Chili con carne I

Cowboytoast

Hjemmelavet burgere