Ugemadplan Uge 23 - 2017

Mandag:
Grillet oksemørbradbøf med asparges- og kartoffelsalat

Tirsdag:
Fyldt kalkunrulle

Onsdag:
Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurter

Torsdag:
Kyllingelår på Provence kartoffelbund

Fredag:
Krebinetter med stuvede hvide asparges

Lørdag:
Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsager

Søndag:
Sprængt oksebryst i champignonsauce med pasta



Fisk:
Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaise

Fisk:
Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartofler



Salat:
Waldorf salat



Forret:
Røget dyrkølle med creme



Vegetar:
Pirogger med fetafyld



Dessert:
Rabarbersuppe (Kold)



Bradepandekage:
Bradepandekage med smørcreme



Tema:
Dyrekølle med kanel på kuglegrill




Her kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar.