Ugemadplan Uge 23 - 2017Mandag: Grillet oksemørbradbøf med asparges- og kartoffelsalatTirsdag: Fyldt kalkunrulleOnsdag: Koteletter med ovnbagt spidskål og krydderurterTorsdag: Kyllingelår på Provence kartoffelbundFredag: Krebinetter med stuvede hvide aspargesLørdag: Sprængt oksespidsbryst med dampede grønsagerSøndag: Sprængt oksebryst i champignonsauce med pastaFisk: Dampet rødspætte med hvide asparges og hollandaiseFisk: Stegt hornfisk med purløgscreme og nye kartoflerSalat: Waldorf salatForret: Røget dyrkølle med cremeVegetar: Pirogger med fetafyldDessert: Rabarbersuppe (Kold)Bradepandekage: Bradepandekage med smørcremeTema: Dyrekølle med kanel på kuglegrillHer kan du udskrive alle opskfrifter i ugemadplanen, uden kommentar. |