Resultat ved søgning efter "porrer" i kategori Suppe : 169 opskrifter fundet
Kokkens favoritter
Porresuppe
Porrerne snittes i tynde ringe og svitses gyldne i smørret.
Kogende bouillon kommes ved og det koger i ca 8 min.
Pikanosten tilsættes og smelter i suppen. Fløden tilsættes, suppen koger op.
se mere her
Kartoffelsuppe med bacon
Kartoflerne skrælles og skære i mindre stykker, porrerne renses og snittes fint.
Damp kartoffelstykker og porrer i smør i ca. 6 – 8 minutter.
Tilsæt bouillon og laurbærblad og lad kartoflerne koge i ca. 25 minutter.
Suppen blendes...
se mere her
Hvidkålssuppe (gammeldags)
Kødet kan være fersk eller letsaltet. Kød eller rygben dækkes med kogende vand, tilsættes det tredje krydderi og evt. 1 løg, hvori stikkes hele krydderier, samt 1 spsk. salt, hvis kødet er fersk. Suppen skummes.
Kødet koger sagte under...
se mere her
Minestronesuppe
Grøntsagerne renses, løg og gulerødder skæres i tern, hvidløget hakkes fint, porrerne skæres i skiver og hvidkålen snittes fint.
Svits først lød og hvidløg i olien, tilsæt dernæst de øvrige grønsager, undtaget ærterne og svits det...
se mere her
Grønkålssuppe
Kom kødet i en gryde med vand, der dækker og bring det langsomt i kog. Skum suppen godt, når den koger, så alle urenheder kommer væk.
Skræl kartofler, gulerødder og selleri. Tilsæt grønsagerne, salt og hele peberkorn til suppen og kog...
se mere her
Hummersuppe
Skallerne ristes godt af, grønsager, tomatpure, peberkorn, laurbærblade, paprika, cayennepeber tilsættes og del hele vendes godt rundt.
Hvidvin og fiskebouillon tilsættes og det hele simrer 1-1½ time.
Skallerne sigtes fra og suppen...
se mere her
Mulligatawny Suppe
Kyllingebryst koges i vandet i ca. 30 minutter.
Tages op, evt. skind og ben fjernes, skæres i mindre stykker (tern), suppen sigtes.
Løg og peberfrugt skæres i tern, porrerne i ringe. Tomater hakkes fint.
Grønsagerne gives et opkog i...
se mere her
Vintersuppe
Læg nakkefilet og bacon i en stor gryde hæld vand over, så det knapt dækker og bring det i kog.
Gryden skummes godt af og sennepskorn, peberkorn og salt tilsættes.
Koger ved svag varme ca. 1 time.
Snit hvidkålen. Rens porrer,...
se mere her