Brasede kartofler opskrift fra Alletiders Kogebog blandt over 38.000 forskellige opskrifter

      Forside

      Opskrifter

      Udvidet søgning

      Ugemadplan

      Ugens opskrifter



      Brugerservice

      Debat forum

      Teknik

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      Matoppskrift.no

      Links















Brasede kartofler

Antal: 1 Portion

Ret : Diverse Tilbehør

Ingrediens : Rodfrugter

Oprindelsesland : Ukendt oprindelsesland

Indsendt : 2002-09-07





Ingredienser:
800 g.kogte kolde pillede kartofler
½ dl.solsikkeolie
4 æbler
 lidt høvlet peberrod
 


Forklaring:

Skær kartoflerne i mindre stykker og rist dem på en tefalpande i den varme olie. Skræl æblerne, fjern kernehus og skær dem i både. Kom dem i en lille gryde med ganske lidt vand og lad dem komme i kog. Skru ned og lad dem dampe i 2-3 min.




Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:                         Andre brugere har også læst:






Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 6.8 (4 stemmer)

Opskriften er vist 22502 gange,
og udskrevet 162 gange.



Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu