EmediateAd

      Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Nyhedsbrev


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Kontakt

      Annoncering


      Viden om mad

      Kalorieberegner

      Matoppskrift.no

      Indkøbs App

      Links


      Ugens horoskop

      Kryds og Tværs

      Din hjemmeside

      TV Vestsjælland

Rejecocktail I

Antal:
Pers.
Ret : Forretter

Ingrediens : Rejer

Højtid: Nytår

Oprindelsesland : Danmark - Dansk - Danske

Indsendt : 2002-08-24

Overfør ingredinserne for Rejecocktail I til mealChaser indkøbsliste
Rejecocktail I 4 Rejecocktail I 1 Rejecocktail I 2 Rejecocktail I 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Rejer uden skal, kogte
200 gram Iceberg, salat 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
    1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
  Dressing: 1 hoved iceberg vejer ca 600 gram.
2 dl. Creme fraiche 18 % 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Piskefløde 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 spsk. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
3 tsk. Sød chilisauce *
0.25 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
    1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
  Pynt: 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Citron 1 citron vejer ca. 100 gram skrællet vægt.
Tomater 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
Dild, frisk 1 potte dild vejer ca. 25 gram.
    1 potte dild vejer ca. 25 gram.


Forklaring:

Rør creme fraiche sammen med tomatketchup, chilisauce og salt. Pisk fløden stiv, vend den i creme fraiche og smag dressingen til.

Skyl og snit salaten.

Fordel salaten i rejecocktailglas eller i almindelige portionsglas. Læg herover rejer (tag lidt fra til pynt) og klippet dild. Hæld dressingen over. Pynt anretningen med citronbåde, rejer og dildkviste.

Server rejecocktailen med lune flutes.



Andre brugere har også læst:


Energi:
KJ total 4869 (1159 kcal)
KJ pr. Pers. 608 (144 kcal)
Vægt ialt 941 gram
Vægt pr. Pers. 117 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 517 KJ (123 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 8.7 gram
Kulhydrat 5.0 gram


Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
* Betyder at vi ikke har fuld næringsoplysninger, men ingredienser med væsentligt vægt har vi oplysninger om energi, protein, fedt og kulhydrat.
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)
Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


1 2 3 4 5 6 7 8 9 10
(1=dårligst, 10=bedst)
Brugernes vurdering af denne opskrift: 7.6 (276 stemmer)

Opskriften er vist 572428 gange,
og udskrevet 28350 gange.

Grethe K  -  0000-00-00 00:00:00
Hvorfor kun til nytår, når det smager godt hele året igennem

Linda  -  0000-00-00 00:00:00
Dressingen behøver ikke fløde smager super uden!

Karina H  -  2006-12-21 17:22:06
Rigtig lækker forret, nem og gå til og smager lækkert :-)

inge  -  2006-12-25 01:15:23
vi får det meget smager godt

Maria  -  2007-02-18 18:34:53
En smule asparges og den er guld værd!

Mette c  -  2007-03-19 14:35:31
Rigtig dejlige forret, elsker den;) SMILER

Tommy  -  2007-10-29 18:31:53
Jeg blander salat og rejer det gør så man ikke får en ting af gangen :P

Leif  -  2007-12-24 11:59:01
Rigtig god. Skal prøves til Nytår

Jonna.  -  2007-12-27 12:10:19
Den er et hit hver, gang den bliver serveret. put lidt asparges i

Birgitte Aggerholm  -  2007-12-27 17:49:04
Jeg blander også lidt melon eller små ananasstykker, samt lidt avocado.

lis m  -  2007-12-30 16:49:57
smager godt og er hurtigt lavet

Til Birgitte  -  2008-01-06 16:59:22
Jeg moser sommetider et par kartofler i for at give den et tvist ;-) Super forret

Birthe R  -  2008-11-27 20:06:30
Denne opskrift er helt perfekt - men kom asparges stykker i - det højner smagen

AndreAS  -  2008-12-22 18:11:38
Den er lækker tro mig. der er intet bedre.

Henrik  -  2008-12-27 11:56:08
Bland rejer,krebs og asparges i og drys lidt dild henover, pynt der efter med lidt kavir

viktor  -  2009-04-11 10:18:55
den ser lidt for cremet ud på billedet men den smager "super"

Anja  -  2009-05-25 20:00:20
Kan man ikke lave dressingen på en nemmere måde?

MM  -  2009-12-30 13:57:28
Dressing, kan også bare købes som, evt. Thusined island.

Lisbeth  -  2009-12-30 20:32:11
Dressingen kan ligeså godt laves som en alm. Russian Dressing: Mayonnaise tilsmagt med lagereddike og ketchup. Simpelt og lækkert!

charlotte.  -  2010-01-13 12:51:11
super lækker opskrift og nem at lave til et større selskab.Vi plejer at blande rejerne og dressingen, så blander smagen fra rejerne sig med dressingen og det bliver super let at servere. Vi smager også dressingen til med en del citron og en smule sukker for at gøre den mere frisk og let og nå den rigtige sødme i forhold til surheden.

  -  2010-04-18 19:03:13
Ingen grund til at tilsæt fløde. Cremefraiche tilsat ketchup, citron, paprika og evt. sukker, er normalt et hit til rejer.

tanja sørensen  -  2010-04-20 20:46:01
lidt hvidvin i dressing er konge

Laura  -  2010-12-15 13:11:45
Den ser rigtigt lækker ud og vi skal snart til at lave den til en nytårsmiddag oppe på vores skole. - Så vi håber at kommentarene er rigtige ;)

  -  2010-12-27 11:20:46
Bliver den stærk når der kommer chili i, vil prøve at lave den til nytår, men vi er ikke så glade for chili herhjemme, så skal jeg droppe den eller hvad? :)

keld  -  2010-12-31 15:44:36
ej det er jo en sød chilisauce så man kan kun lige ane smagen men den sætter lige prikken over i et mums:)

nils  -  2011-01-20 14:02:24
det er ikke sjovt at være rød håret :D.

julemanden  -  2011-04-07 08:53:09
det smager virkligt godt syndes det er en fantasiks ret

Heidi  -  2011-12-27 16:33:43
Rigtig god! - Kan dressingen fryses ned?

Hannibal  -  2011-12-29 15:36:46
Æhhh.... Er det ikke 30 år siden at man fik rejecocktail med Iceberg og Thousand Island?

  -  2012-04-12 11:17:47
Synes faktisk det er så mærkeligt at retter kan blive umoderne og endda at er lidt arrogant at se ned på rejecocktail fordi det er en ældre opskrift. Det er en vildt god kombination af råvarer som smager rigtig dejligt sammen, som de fleste også kan li. Man kan jo også se af interessen og de mange kommentarer at den stadig er populær - lad dog det tælle og så kravl af snobberi-hesten Hannibal ;-) Jeg vil lave den i morgen og glæder mig.

Tiny  -  2013-08-25 00:04:25
Har idag anrettet og serveret retten her. Det var super lækkert og dejlig nemt at gå til. Lavede dressingen uden fløde, men hældte lidt af væden fra aspargesene i istedet for. Kan varmt anbefale det. Pas på med for meget ketchup!!! Det er i hvert fald ikke sidste gang at opskriften her vil blive brugt!!!

jannie   -  2013-10-15 11:23:02
Det smager også dejligt med skaldyrsdressing (kan købes færdig lavet) og lidt røget laks i ;-)

Lego2880  -  2013-10-24 17:23:43
Det er og bliver en klassiker.. Fantastisk opskrift,lige meget hvem man inviterer falder den i god jord Velbekomne