Ginger biscuits

Ginger biscuits, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 32 stk.

SmåkagerRet : Småkager - Diverse Småkager

Hovedingrediens : Mel - Hvedemel

Ukendt oprindelseslandFryseegnet : Ikke fryseegnet

Indsendt :      Red :
Ginger biscuits, billede 4 Ginger biscuits, billede 1 Ginger biscuits, billede 2 Ginger biscuits, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
250 g.hvedemel
1 knsp.salt
2 tsk.stødt ingefær
1 spsk.friskrevet ingefær - gerne mere
2 tsk.bagepulver
1 tsk.natron
125 g.rørsukker
75 g.smør
2 spsk.sirup, mørk
1 æg
 
Opskrift:
Mel, krydderier og sukker blandes.
Smør smeltes med sirup, afkøles og ægget røres i.
Det hele blandes og trilles til ca 4 pølser, der deles i ca 8 hver - altså omkring 32 småkager.
Tril til små kugler og fordel på 2 bageplader, da de flyder ud.
Bages på næstøverste rille i alm. ovn ved 175 i ca. 13-15 min.

Afkøles til de er sprøde og faste og kan kommes på dåse.





karakterer:
Opskriften er vist 41861 gange,
og udskrevet 984 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (19 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2021-12-26 23:50:09
Er det rørsukker der skal bruges som groft sukker?

  -   2010-10-21 12:54:00
hvor mange for man?