Ginger biscuits
Hovedingrediens : Mel - Hvedemel Fryseegnet : Ikke fryseegnet Indsendt : Red : |
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog |
|
Mel, krydderier og sukker blandes.
Smør smeltes med sirup, afkøles og ægget røres i. Det hele blandes og trilles til ca 4 pølser, der deles i ca 8 hver - altså omkring 32 småkager. Tril til små kugler og fordel på 2 bageplader, da de flyder ud. Bages på næstøverste rille i alm. ovn ved 175 i ca. 13-15 min. Afkøles til de er sprøde og faste og kan kommes på dåse. |
|
Opskriften er vist 41861 gange,
og udskrevet 984 gange. Bedømmelse af denne opskrift: 4.9 (19 stemmer) |
|
Kommentarer Per - 2021-12-26 23:50:09 Er det rørsukker der skal bruges som groft sukker? mette - 2010-10-21 12:54:00 hvor mange for man? |
Vælg den udskrift der passer dig bedst
Den skrabede, som er uden kommentar og uden beregning.
Den HELT skrabede, som er uden kommentar, uden beregning og uden billede.
Meget stor skrift
Den midellange, uden kommentar men med evt. beregning
Den lange, med både evt. beregningen og kommentarer, kan fylde mange sider
Hvis du kun skal bruge liste med ingredienserne