Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Tunmouss

Antal: 4 Pers.

Ret : Forretter

Hovedingrediens : MakrelFisk

TunIndsendt af : jn32

Indsendt :


Ingredienser:
4 ds.Tun i vand
200 g.rejer
1 gl.rød kaviar
1.5 dl.Piskefløde
5 dl.creme fraiche
150 g.mayonæse
1.5 citron/lime
10 blade husblas
 
 Pynt:
 rejer
 citroner
 lime
 dild
 


Opskrift:

Dryp tunen af i en si, rør den ud med en håndmixer.

Pisk fløden til skum, bland cremfrecen, mayonæse, flødeskum i tunen.

Opblød husblasen i kold vand og vrid vandet af, lun citron/lime saften og bland det med husblasen, bland her efter i tun massen under om røring.
Tilsæt kaviaren.

Hældes i en form og stilles koldt, gerne i en fryser. Tages ud ca. 1-2 timer før servering og pyntes.

Tips:

Den kan fryses ned, men lad vær med at pynt den hvis du vil fryse den ned.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
3    (5 stemmer)

Opskriften er vist 14867 gange,
og udskrevet 220 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


  -  2011-09-20 14:00:27
kirsten.... du har selv skrevet det forkert.. det staves mayonnaise nu vi skal rette og idag må man skrive det som man vil... man lav det da du jo godt kan se hva der skal stå *s'..

Kirsten  -  2011-03-06 23:26:11
Hmm det staves Mayonaise og Creme Fraiche for en god ordens skyld