Kylling i karry med søde kartofler

Kylling i karry med søde kartofler, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal: 4 Portioner

HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllingefilet

Ukendt oprindelseslandKilde : Augustenborgs opskriftsamling

Indsendt :      Red :

Ingredienser:
800 g.kyllingebryst skåret i mindre stykker
4 store søde kartofler skrællet og skåret i tern
100 g.grønne bønner skyllet og skåret i mindre stykker
5 dl.hønsebouillon
1–2 dl.kokosmælk
2 spsk.rød karry pasta
 frisk koriander persille eller basilikum skyllet og hakket
 lidtsalt
 evt.limesaft
 
Opskrift:
Svits karrypastaen i en sauterpande i 1 – 2 minutter. Brun kyllingen og de søde kartofler på panden, og bland bønnerne i. Hæld bouillonen i, lad det koge op, tilsæt kokosmælken og lad det simre til kyllingen og kartoflerne er møre, ca. 15 minutter.

Smag til med lidt salt og lidt limesaft, drys med lidt grønt og server med nudler eller ris til.

Tips:

Hvis smagen af kokos er for dominerende, kan den dæmpes ved at tilsætte limesaft.





Beskrivelse:
Se kokkens favoritopskrift på Kylling i karry

karakterer:
Opskriften er vist 20052 gange,
og udskrevet 373 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (4 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu