Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kogt hamburgerryg

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød

HamburgerrygHøjtid: Påske

Indsendt :

Kogt hamburgerryg 4 Kogt hamburgerryg 1 Kogt hamburgerryg 2 Kogt hamburgerryg 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
Timian, frisk
Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
1000 gram Hamburgerryg, rå
Løvstikke, frisk
   


Opskrift:

Hamburgerryggen lægges i en lille gryde. Dækkes med vand. Lad vandet koge op til det skummer.

Tilsæt krydderierne. Skru ned for varmen og læg låg på. Koges ved svag varme i 20 minutter.

Tag gryden fra blusset og lad kødet hvile i vandet i 30 minutter.

Serveres med kogte blomkålsbuketter, små kogte gulerødder, grønærter, kartofler, sennep og smeltet smør.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
2.8    (112 stemmer)

Opskriften er vist 279023 gange,
og udskrevet 2949 gange.


Energi:
KJ total 5080 (1209 kcal)
KJ pr. Pers. 1270 (302 kcal)
Vægt ialt 1000 gram
Vægt pr. Pers. 250 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 508 KJ (120 kcal)
Protein 18.4 gram
Fedt 4.9 gram
Kulhydrat 0.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:
Anbefalet dagligt indhold

(Energiprocent i opskriften)


Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Pól  -  2012-08-19 12:32:20
Alletiders opskrift, let at huske i den ene time man har brug for det

  -  2012-04-11 15:12:27
Det smager rigtig godt

Mathias  -  2010-09-21 15:08:47
Tusind tak, det er lidt pinligt, :\ jeg kunne ikke huske hvor lang tid den skulle koge Super opskrift nem at forstå :)