Farsbrød med feta 03 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 spsk. Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
1.5 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
400 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
100 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 Rød peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
125 gram Feta. 40+
   
Energi:
KJ total 5455 (1298 kcal)
KJ pr. Pers. 1363 (324 kcal)
Vægt ialt 980 gram
Vægt pr. Pers. 245 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 556 KJ (132 kcal)
Protein 11.7 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 4.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)