Hyldeblomstsorbet næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
2.5 dl. Hyldeblomstsaft konc 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
3 spsk. Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 2476 (589 kcal)
KJ pr. Pers. 619 (147 kcal)
Vægt ialt 373 gram
Vægt pr. Pers. 93 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 663 KJ (158 kcal)
Protein 2.8 gram
Fedt 0.0 gram
Kulhydrat 36.2 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)