Lasagne næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Kødsauce:
500 gram Oksekød, hakket ca. 16% fedt
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
400 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
1 Laurbærblade
2 ds. Hakkede tomater, 400g 1 dåse vejer normalt 400 g.
1 Bouillonterning, okse 1 bouillonterning vejer ca. 10 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
  Hvid sauce:
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 spsk. Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Muskatnød, friskrevet 1 tsk. 2.5 gram
1 spsk. 7.5 gram
1 hel muskatnød vejer ca. 3.5 gram
   
9 Lasagneplader 1 lasagneplade vejer ca. 16 gram
100 gram Revet, mozzarellaost 45+ Revet:
1 spsk. 3 gram
1 spsk 10 gram
1 dl. 40 gram
   
Energi:
KJ total 12985 (3091 kcal)
KJ pr. Pers. 3246 (772 kcal)
Vægt ialt 2954 gram
Vægt pr. Pers. 738 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 439 KJ (104 kcal)
Protein 6.0 gram
Fedt 5.3 gram
Kulhydrat 8.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)