Amerikanske kyllingelår næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Hele kyllingelår med rygben 1 helt kyllingelår vejer ca. 375 gram, og heraf er ben ca. 43%
   
  Barbercuesauce:
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
1 dl. Hvidvinseddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 dl. Tomatketchup 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
1 spsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Honning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
0.5 dl. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Chili, stødt
   
Energi:
KJ total 8983 (2138 kcal)
KJ pr. Pers. 2245 (534 kcal)
Vægt ialt 2278 gram
Vægt pr. Pers. 569 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 394 KJ (93 kcal)
Protein 7.8 gram
Fedt 4.5 gram
Kulhydrat 5.9 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)