Nem og frisk coleslaw næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
350 gram Hvidkål 1 mellem hvidkålshoved vejer ca 2000 gram renset og uden stok.
225 gram Gulerødder, skrællet vægt 1 mellem gulerod vejer ca. 100 gram skrællet vægt
   
  Dressing:
250 gram Cremefraiche 18% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Mayonnaise. fedtreduceret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.25 Citron, saft heraf Beregnet til 0.4 dl eller 40 gram saft pr citron.
1 tsk. Æblecidereddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 tsk. Dijonsennep 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 16 gram
1 dl. 95 gram
1 spsk. Akaciehonning 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 3449 (821 kcal)
KJ pr. Pers. 862 (205 kcal)
Vægt ialt 885 gram
Vægt pr. Pers. 221 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 389 KJ (92 kcal)
Protein 1.6 gram
Fedt 6.4 gram
Kulhydrat 8.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)