Rabarber Gelato næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
  Grundmasse:
8 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
5 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2 Vaniljestang, kornene heraf Vanillestangen flækkes og kornene skrabes ud.
   
  Rabarbercreme:
500 gram Rabarber, renset vægt
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 8278 (1971 kcal)
KJ pr. Pers. 2069 (492 kcal)
Vægt ialt 1470 gram
Vægt pr. Pers. 367 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 563 KJ (134 kcal)
Protein 2.6 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 24.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)