Tomatsuppe med friske tomater næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 8 Pers.
Ingredienser:
2000 gram Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1000 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
20 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
   
400 gram Kødboller. frost
100 gram Suppehorn, rå Suppehorn er små buede stykker makaroni.

1 dl. suppehorn vejer ca. 55 gram.

1 dl. suppehorn giver ca. 2 dl. kogte og en vægt på 125 gram
   
Energi:
KJ total 8732 (2079 kcal)
KJ pr. Pers. 1091 (259 kcal)
Vægt ialt 5516 gram
Vægt pr. Pers. 689 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 158 KJ (37 kcal)
Protein 1.7 gram
Fedt 1.0 gram
Kulhydrat 6.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)