Bondekonens chokoladekage næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 24 Pers.
Ingredienser:
150 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
450 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
   
75 gram Kakao 1 tsk. 2 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 45 gram
600 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

3 tsk. Natron 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
7.5 dl. Kærnemælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 24713 (5884 kcal)
KJ pr. Pers. 1029 (245 kcal)
Vægt ialt 2254 gram
Vægt pr. Pers. 93 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1096 KJ (261 kcal)
Protein 5.6 gram
Fedt 7.7 gram
Kulhydrat 43.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)