Dansk rødkål næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
750 gram Rødkål. rå
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
4 dl. Ribssaft. sød. koncentreret 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Eddike 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
40 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
   
Energi:
KJ total 5543 (1319 kcal)
KJ pr. Pers. 1385 (329 kcal)
Vægt ialt 1318 gram
Vægt pr. Pers. 329 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 420 KJ (100 kcal)
Protein 1.1 gram
Fedt 2.7 gram
Kulhydrat 18.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)