Rabarbertærte med marcipan næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 16 Pers.
Ingredienser:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
2 Æg M/L, hele 1 æg størrelse 2 vejer ca. 70 gram.
200 gram Ren rå marcipan
100 gram Kogte kolde kartofler
60 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

1.5 tsk. Bagepulver 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 tsk. Mandelessens
   
  Kransekagemasse:
200 gram Ren rå marcipan
100 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1.5 Æggehvider, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggehvide vejer ca. 33 gram
   
50 gram Mørk chokolade 44% Den almindelige mørke kogechokolade med 44 % kakao.
Fedt ca. 30%

Hakket chokolade vejer ca.
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
  Kagecreme:
0.25 brev Kagecreme (pulver) Et brev maizena kagecreme pulver indeholder 90 gram.

1 tsk. 4 gram.
1 spsk. 11 gram.
1 dl. 73 gram.
1.25 dl. Sødmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Rabarberkompot:
600 gram Rabarber, renset vægt
0.5 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
200 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
6 Husblas, blade 1 blad husblas vejer ca. 1.7 gram,
   
Energi:
KJ total 27741 (6605 kcal)
KJ pr. Pers. 1733 (412 kcal)
Vægt ialt 2444 gram
Vægt pr. Pers. 152 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1134 KJ (270 kcal)
Protein 4.2 gram
Fedt 13.0 gram
Kulhydrat 35.1 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)