Fragilite med moccacreme næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
4 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
180 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
50 gram Mandler, smuttede 1 smuttet mandel vejer ca. 1 gram stykket.

1 dl. hele smuttede mandler vejer ca. 65 gram.
   
  Creme:
2 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
2 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
1 tsk. Vaniljesukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
2 tsk. Kaffe. instant. pulver 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 6 gram
1 dl. 20 gram
1 spsk. Maizena majsstivelse 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
2.5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
50 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
  Pynt:
Flormelis 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 50 gram
   
Energi:
KJ total 11289 (2688 kcal)
KJ pr. Pers. 1881 (448 kcal)
Vægt ialt 969 gram
Vægt pr. Pers. 161 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1165 KJ (277 kcal)
Protein 4.4 gram
Fedt 17.8 gram
Kulhydrat 25.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)