Paprikagryde med Kylling næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
1600 gram Kylling hel 1 hel kylling vejer ca. 1200 gram og heraf er ca. 45% ben
150 gram Bacon i tern
300 gram Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 spsk. Paprika
1 ds. Tomatpure, koncentreret 1 tsk. 15 gram
1 spsk. 35 gram
1 dl. 140 gram
0.5 spsk. Citronsaft, friskpresset 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
0.5 spsk. Citronskal 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 40 gram
2.5 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 dl. Vermouth. tør
5 dl. Hønsebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Salt, groft 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
   
  Pynt:
Bredbladet persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Tilbehør:
Ris 1 dl. ris vejer ca. 80 gram.

80 gram ukogte ris giver ca 160 gram kogte
   
Energi:
KJ total 13010 (3097 kcal)
KJ pr. Pers. 3252 (774 kcal)
Vægt ialt 3070 gram
Vægt pr. Pers. 767 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 423 KJ (100 kcal)
Protein 6.8 gram
Fedt 7.6 gram
Kulhydrat 1.7 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)