Forside

      Kategorier

      Udvidet søgning

      Madplaner

      Mad video


      Debat forum

      Teknik

      Brugerservice

      Links

      Cookiesinformation


      Om os

      Kontakt
















Kylling i paprikasovs

Antal: 4 Pers.

Ret : Hovedretter

Hovedingrediens : Kylling - Kyllinger

Kylling helIndsendt :

Kylling i paprikasovs 4 Kylling i paprikasovs 1 Kylling i paprikasovs 2 Kylling i paprikasovs 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
1 stor ferst kylling
150 g.bacontern
2 hakkede løg
2-3 fedhvidløg hakket
1 spsk.paprika
1 ds.tomatkoncentrat
0.5 spsk.citronsaft
0.5 spsk.revet citronskal
2.5 dl.piskefløde
1 dl.tør vermouth
5 dl.hønsebouillon
 groft salt
 friskkværnet peber
250 g.champignoner
 
 Pynt:
 Hakket bredbladet persille
 
 Tilbehør:
 Ris
 


Opskrift:

Del kyllingen i 8 –10 stykker og dup dem tørre.

Steg baconen gyldne i en stor gryde. Tag den op og læg den på fedtsugende papir. Brun kyllingestykkerne i baconfedtet og tag dem op.

Steg nu løg og hvidløg i grydne, uden at det tager farve. Tilsæt paprika, tomatkoncentrat, citronsaft og –skal, fløde og vermouth og kog op. Læg kyllingestykkerne i gryden og spæd nu med bouillon, så det lige dækker. Bring gryden i kog igen og lad retten småkoge under låg i 35-40 minutter.

Skær champignonerne i skiver og tilsæt dem sammen med bacon de sidste par minutter af rettens kogetid. Smag til med salt og peber.



Andre brugere har også læst:


karakterer:

1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)
Bedømmelse af denne opskrift:
4.5    (19 stemmer)

Opskriften er vist 24348 gange,
og udskrevet 574 gange.




Kommentar fra:


Kommentar:



(Kommentaren vil først blive synlig når den er læst og godkendt)


Der er ikke tilføjet nogen kommentar til denne opskrift endnu