Fyldte squash med grøntsager næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
4 Squash 1 mellem squash vejer ca. 300 gram.

1 dl. revet squash vejer ca. 70 gram.
   
1 Løg, pillet vægt 1 almindeligt løg vejer ca. 150 gram pillet vægt
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
250 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
25 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
4 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
1 Grøn peberfrugt 1 mellem peberfrugt vejer ca 125 gram renset vægt.
   
50 gram Rasp 1 tsk. vejer ca. 2 gram.
1 spsk. vejer ca. 6 gram.
1 dl. vejer ca. 43 gram.
100 gram Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
   
Energi:
KJ total 6227 (1482 kcal)
KJ pr. Pers. 1556 (370 kcal)
Vægt ialt 2332 gram
Vægt pr. Pers. 583 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 267 KJ (63 kcal)
Protein 3.2 gram
Fedt 3.6 gram
Kulhydrat 5.5 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)