Fyldt svinemørbrad næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
600 gram Svinemørbrad, afpudset
200 gram Champignoner, renset vægt 1 bakke med 500 gram champignon med rod giver ca 400 gram rensede champignon.
2 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
50 gram Valnøddekerner 2.5 dl. hele valnøddekerner svarer til ca. 100 gram.

2 dl. hakkede valnødekerner svarer til ca. 100 gram.
   
  Persillesmør:
100 gram Smør 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
0.5 bdt. Persille, frisk Et bundt afskåret persille vejer ca 100 gram.
   
  Sovs:
2 dl. Svinebouillon 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
2.5 dl. Cremefraiche 38% 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Sojasauce 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
Jævning
Kulør
   
Energi:
KJ total 11628 (2768 kcal)
KJ pr. Pers. 2907 (692 kcal)
Vægt ialt 1458 gram
Vægt pr. Pers. 364 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 797 KJ (189 kcal)
Protein 10.3 gram
Fedt 16.1 gram
Kulhydrat 2.0 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)