Daim islagkage 06 næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 6 Pers.
Ingredienser:
  Bund:
3 Æggehvider 1 æggehvide ca 30 gram
150 gram Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
150 gram Mandler, usmuttede 1 dl. mandler vejer ca. 50 gram.
1 mandel vejer ca. 1 gram.
   
  Fyld:
3 Æggeblommer, pasteuriseret 1 pasteuriseret æggeblomme vejer ca 15 gram
3 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
3 dl. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
4 Daimbar 1 daimbar vejer 28 gram.
   
Energi:
KJ total 14198 (3380 kcal)
KJ pr. Pers. 2366 (563 kcal)
Vægt ialt 883 gram
Vægt pr. Pers. 147 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1607 KJ (382 kcal)
Protein 6.5 gram
Fedt 24.9 gram
Kulhydrat 34.8 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)