Pirogger med skinke næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 10 stk.
Ingredienser:
  Dej
50 gram Gær, frisk
3 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
500 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
  Fyld:
500 gram Svinekød, hakket ca. 10 % fedt
0.5 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

8 Soltørrede tomater i olie 1 soltørret tomat vejer ca. 10 gram.
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
1 bakke Basilikum, frisk 1 bundt frisk basilikum vejer ca 25 gram.
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
1 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

3 Tomater, friske 1 mellem tomat vejer ca. 100 gram.
   
Energi:
KJ total 14208 (3382 kcal)
KJ pr. stk. 1420 (338 kcal)
Vægt ialt 1773 gram
Vægt pr. stk. 177 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 801 KJ (190 kcal)
Protein 8.8 gram
Fedt 7.3 gram
Kulhydrat 23.3 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)