Kulsvierkonens pasta næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Pers. 4 Pers.
Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
200 gram Bacon i tern
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Energi:
KJ total 11394 (2712 kcal)
KJ pr. Pers. 2848 (678 kcal)
Vægt ialt 767 gram
Vægt pr. Pers. 191 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1485 KJ (353 kcal)
Protein 13.2 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)