Kulsvierkonens pasta

Kulsvierkonens pasta, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Pers. 4 Pers.
HovedretterRet : Hovedretter - Diverse Hovedretter

Hovedingrediens : Svinekød - Bacon

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Kulsvierkonens pasta, billede 4 Kulsvierkonens pasta, billede 1 Kulsvierkonens pasta, billede 2 Kulsvierkonens pasta, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
400 gram Spaghetti, tørret Der beregnes 75-100 g. tørret spaghetti pr. person
200 gram Bacon i tern
1 fed Hvidløg Et almindeligt fed hvidløg vejer ca. 4 gram.
2 spsk. Olivenolie Mål/Vægt
1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
3 Æggeblommer 1 æggeblomme ca 15 gram
4 spsk. Piskefløde 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
3 spsk. Parmesanost. revet Revet:
1 tsk. 3 gram
1 spsk. 10 gram
1 dl. 50 gram
Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
Peber 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 8 gram
1 dl. 55 gram
   
Opskrift:
Skær baconen i tern og svits den i en kasserolle med hvidløget og olien. Tag kasserollen af varmen, når baconen alt efter ønske er blank eller sprød.

Pisk æggene i en skål og rør fløden i med Parmesan, peber og salt. Fløden kan udelades, men gør retten fugtigere.

Kog spaghettien. Dræn den og bland den i kasserollen med baconen. Hæld de piskede æg ved og rør godt igennem ved svag varme, mens saucen stivner, så meget som man ønsker.

Servér med reven Parmesan.





karakterer:
Opskriften er vist 17404 gange,
og udskrevet 231 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.9    (27 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 11394 (2712 kcal)
KJ pr. Pers. 2848 (678 kcal)
Vægt ialt 767 gram
Vægt pr. Pers. 191 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1485 KJ (353 kcal)
Protein 13.2 gram
Fedt 15.8 gram
Kulhydrat 40.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2007-11-30 18:41:13
Smager utroligt godt. Jeg lavede det med en pose af Frigodans Fireroasted Vegetabels . Steg grøntsagerne på panden og bland det i. Lækkert.

  -   2005-01-01 01:01:01
Super, til mænd der er trætte af kødsovs, og un gerne elsker den (og de der havde været til herrefrokost til jul-og ikke ville gå hjem-nemt, jeg tør bare ikke bruge alm. æg så jeg bruger past.