Havregrødsboller næringsberegning

se opskriften her

Antal:
stk. 32 stk.
Ingredienser:
4 dl. Vand 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
60 gram Havregryn, finvalsede 1 tsk. 1.5 gram
1 spsk. 5 gram
1 dl. 30 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
   
50 gram Gær, frisk
5 dl. Mælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram

Næringsberegning på baggrund af sødmælk.
2 spsk. Olie solsikke/vindruekerne 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram

1 spsk. Sukker 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 85 gram
180 gram Fuldkornshvedemel
925 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

   
Energi:
KJ total 19731 (4697 kcal)
KJ pr. stk. 616 (146 kcal)
Vægt ialt 2159 gram
Vægt pr. stk. 67 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 913 KJ (217 kcal)
Protein 6.4 gram
Fedt 3.2 gram
Kulhydrat 41.4 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)