Påskebrød næringsberegning

se opskriften her

Antal:
Brød 2 Brød
Ingredienser:
300 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
700 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Gær, frisk
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Energi:
KJ total 17832 (4245 kcal)
KJ pr. Brød 8916 (2122 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Brød 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 47.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Energifordeling:

Energiprocent i opskriften
(Anbefalet dagligt indhold)