Påskebrød

Påskebrød, Opskrift, Alletiders, Kogebog
Antal:
Brød 2 Brød
Brød boller kiksRet : Brød boller kiks - Diverse brød

Hovedingrediens : Mel - Diverse mel

HøjtidPåske

Ukendt oprindelseslandIndsendt :      Red :
Påskebrød, billede 4 Påskebrød, billede 1 Påskebrød, billede 2 Påskebrød, billede 3
Fotograf: Per © Alletiders Kogebog  

Ingredienser:
300 gram Durummel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram
700 gram Hvedemel 1 tsk. 3 gram
1 spsk. 9 gram
1 dl. 60 gram

50 gram Gær, frisk
1 spsk. Sirup, lys 1 tsk. 7 gram
1 spsk. 20 gram
1 dl. 150 gram
1 tsk. Salt 1 tsk. 4 gram
1 spsk. 12 gram
1 dl. 80 gram
50 gram Margarine 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 14 gram
1 dl. 90 gram
5.5 dl. Letmælk 1 tsk. 5 gram
1 spsk. 15 gram
1 dl. 100 gram
   
Opskrift:
Gæren opløses i den lune mælk og de øvrige ingredienser tilsættes og æltes godt til dejen er glat og smidig. Dejen dækkes til og sættes til hævning et lunt sted i 20 min.

Dejen deles i to kugler, som hviler tildækket i 10 min.

Dejkuglerne formes til brød og lægges i to smurte brødforme ca. 1.8l. Efterhæver tildækket et lunt sted til dobbelt størrelse ca. 30 minutter.

Stryges med vand og overfladen snittes.

Bages på midterste rille i en forvarmet ovn ved 220 grader C. alm. ovn i ca. 25-30 min.





karakterer:
Opskriften er vist 24195 gange,
og udskrevet 584 gange.

Bedømmelse af denne opskrift:
4.1    (5 stemmer)
1 2 3 4 5        
       (1=dårligst, 5=bedst)


Energi:
KJ total 17832 (4245 kcal)
KJ pr. Brød 8916 (2122 kcal)
Vægt ialt 1674 gram
Vægt pr. Brød 837 gram

Næringsindhold pr 100 gram
Energi 1065 KJ (253 kcal)
Protein 7.4 gram
Fedt 3.8 gram
Kulhydrat 47.6 gram



Næringsindhold, energi og energiprocenter
er beregnede
Lær mere her:
Kilde: Foodcomp

Kommentar fra:

Kommentar:

Kommentaren skal godkendes før den bliver synlig
Kommentarer

  -   2008-03-19 15:48:38
syntes også at det er et kanon godt brød

  -   2005-01-01 01:01:01
Meget let og lækker brød